Skip to main content

Maandagavond 19:30-20:30 uur.

Iedere maandag een ander thema. Een les kan het ene moment als uitdagend en pittig voelen. Een andere keer is een ontspannen gevoel dat men tijdens en na een les ervaart meer aanwezig. Geen enkele les is het zelfde, evenzo is een persoon per keer in een verschillende modus van ‘zijn’. Monique weet hier op in te spelen en hoopt zo datgene dat de deelnemer uit een les wenst te halen naar boven te brengen. Een ieder kan op een verschillende momenten gedurende de tijd zich zelf als ‘beginner’ betitelen en anderzijds als gevorderde yogi.

De basis is een veilige omgeving waar de dynamiek van de groep een goede uitstraling heeft op de individu gedurende zijn of haar yoga beoefening. Dit zal rust voor lichaam en geest ten goede komen en bovendien de mate van fitheid.

De Fusion yogales van Monique is gebaseerd op hatha yoga, afgewisseld met of een combinatie met vinyasa flow, yin yoga en yoga nidra. Het enige dat men mee dient te nemen is een open mind en een dosis humor omdat het er vooral om gaat plezier te hebben in datgene wat je doet.

Praktische info & aanmelding

Docente: Monique.
Lestijd: zie lesrooster
Yogaruimte: Grote Yogaruimte, Yogacentrum Eemland
Adres: Wakkerendijk 228A, Eemnes
Email: monique@yogacentrum-eemland.nl
Telnr Monique: 06-15427952

Wakkerendijk 228A
3755 DJ Eemnes

Tel: 06-17003604
Stuur een E-mail

Lesrooster
Docententeam