Skip to main content

Maandagavond 21:00-22:00 uur.

Steeds meer mannen beseffen zich hoe belangrijk yoga is in deze maatschappij die meer van ons lijkt te vragen. Momenten om op te laden lijken schaars. Op yoga reageren mannen vaak terughoudend: ‘Wat levert me dat op? of: ‘Nee hoor, veel te zweverig voor mij’ en ‘Ik ben toch niet lenig genoeg.’ Begrijpelijke gedachten, maar onnodige angsten. Yoga is meer dan alleen rekken, strekken, kracht opbouwen, ademhalen, balanceren en concentreren: het is de vereniging van lichaam, geest en ziel.

Ervaar tijdens yoga voor mannen momenten op de mat dat je niet met je werk, je gezin, je verantwoordelijkheden en verplichtingen bezig bent, maar alleen met jezelf. In een omgeving die niet competitief en veeleisend is. Mocht er wel al een behoefte zijn om competitief aan de slag te gaan, dan ga je dit met jezelf aan.

Iedere les zal een wisselend thema hebben.

Praktische info & aanmelding

Docente: Monique Oudejans
Lestijd: maandagavond van 21:00-22:00 uur.
Yogaruimte: Grote Yogazaal
Email: monique@yogacentrum-eemland.nl
Telnr Monique: 06-15427952

Wakkerendijk 228A
3755 DJ Eemnes

Tel: 06-17003604
Stuur een E-mail

Lesrooster
Docententeam