Skip to main content
Aankondigingen

Jaartraject VrijeKernEnergie

Dit is een jaartraject voor iedereen die met mensen (samen)werkt.

Een traject waarbij je door oefeningen wordt uitgenodigd te kijken naar je authentieke persoonlijkheid voorbij je conditioneringen, blokkades, patronen en trauma’s. En hoe je dit in contact met de ander kunt inzetten.

Ik:

Je leert serieus te nemen wat je in jezelf waarneemt, te luisteren/kijken naar de signalen van binnenuit. Met deze aandacht, ondersteun je het lichaam met helen en kom je onder de pijnlijke laag weer een stukje van jezelf tegen op weg naar je vrije kern. Je wordt je in dit proces bewust van jouw authentieke manier van waarnemen en van jouw authentieke zijn.

In contact met de ander:

Tevens krijg je keer op keer de kans om dit ook in contact met de ander bewust te worden. Wat neem jij waar naast het gesproken woord en hoe kun je dit inzetten om het contact meer vanuit jouw kern vorm te geven. Dit zal de kwaliteit van samenwerking, gesprek of begeleiding bevorderen.

Heb jij behoefte om meer vanuit je vrije kern te leven en dit in te zetten in contact met anderen? Schrijf je dan in voor onze kennismakingsdag op vrijdag 18 maart 2022 bij Yogacentrum Eemland te Eemnes.

Informatie en opgeven bij:

Janine Zara van der Linden
janine@yogacentrum-eemland.nl
mobiel: 06-17003604

Wakkerendijk 228A
3755 DJ Eemnes

Tel: 06-17003604
Stuur een E-mail

Lesrooster
Docententeam