Skip to main content

Ben je een vroege vogel en heb je zin om de dag met yoga te starten?

Kom dan met ingang van het nieuwe jaar naar de extra les van 8.00 uur – 9.15 uur op de woensdagochtend en start je dag met een heerlijke yogales. Een yogales voor iedereen die meer vitaliteit wil ervaren in het dagelijks leven en zin heeft in yoga. Geschikt voor jong en oud, met of zonder yoga-ervaring, je bent welkom!

Kom je liever wat later? Sluit je dan aan bij de les van 9.30 uur – 10.45 uur! 

De yogales is een Hatha yogales in Saswitha stijl! De les gaat uit van de eenheid van lichaam en bewustzijn, waarbij de adem de verbinding vormt. Door concentratie op de adem ontstaat een meditatieve aandacht die leidt tot vertilling. De aandacht gaat naar binnen, naar je lichaam, zodat je meer ervaart en voelt, je meer in contact bent met jezelf.

Zin in? Doe mee en geef je op voor een proefles.

Docent: Marieke Wulffelé

Lesdagenzie lesrooster

Wakkerendijk 228A
3755 DJ Eemnes

Tel: 06-17003604
Stuur een E-mail

Lesrooster
Docententeam