Skip to main content

Heb jij behoefte aan thuiskomen bij jezelf?

Een moment te nemen om jezelf weer te voelen en vanuit een druk hoofd te verdiepen naar stilte en rust. Dan is deze yoga en meditatie echt iets voor jou.

In deze sessies gaan we bewust aan de slag met de adem, gevolgd door yogaoefeningen en eindigend in een yoganidra. Je gaat ervaren welke ademoefening voor jou werkt om de verbinding met je lijf en de rust in het moment weer te pakken. De verschillende yogahoudingen geven je op elk niveau een ingang om te verbinden met je lijf en te voelen wat er speelt. Yoganidra is een eindontspanning waarbij je wordt uitgenodigd om op een dieper niveau je hersenen en lichaam te ontspannen. Met alerte aanwezigheid van je mind, terwijl het lichaam fysiek ontspant, ga je op een innerlijke reis. Uiteindelijk leer je makkelijker te relaxen en je gedachten wat te verzachten.

Ik neem je mee in de verschillende elementen; aarde, water, vuur, lucht en metaal. Hiermee ontdek je hoe die elementen in jouwzelf terugkomen en wat elk element bij jou teweeg brengt en waar elke element je toe uitnodigt. Op deze manier wordt je nog bewuster van jezelf, je stilte en de verdieping naar binnen. Voel je welkom!

6 Sessies: Vrijdagochtend van 10.00-11.30 uur op 12 mei, 26 mei, 2 juni, 30 juni, 7 juli en 14 juli

Kosten: €105,00

Zin in? Geef je op bij Janine

Docent: Janine van der Linden

Wakkerendijk 228A
3755 DJ Eemnes

Tel: 06-17003604
Stuur een E-mail

Lesrooster
Docententeam