Skip to main content

Yogacentrum Eemland in Baarn

Een bijzondere en unieke locatie nabij de Nijhof in Baarn

Yoga Baarn: aandacht voor de mens als geheel

Yogacentrum Eemland is gelegen nabij de Nijhof in Baarn, op een bijzondere en unieke locatie aan de Wakkerendijk 228A in Eemnes. Binnen ons centrum is er bijzondere aandacht voor de mens als geheel. Het yogacentrum is verbonden aan Natuurgeneeskunde Eemland, waarbij bewust gekozen is voor de verbinding tussen de natuurgeneeskunde, het lichaam en yoga.

Yogaruimtes

ZomeryogalesYogacentrum Eemland beschikt over twee ruime en sfeervolle yogaruimtes. Beider ruimte beschikken ook over een zitplek om zowel voor en/of na de yogales na te praten onder het genot van een kopje thee uit onze eigen kruidentuin. Daarnaast worden er in de zomer bij mooi weer yogalessen gegeven in onze twee prachtige yogatuinen op het erf; een unieke plek voor de omgeving Baarn en omstreken!

De grote yogaruimte van Yogacentrum Eemland

De lessen

Bij Yogacentrum Eemland worden zowel vloeiende, meer statische als dynamische lessen aangeboden, waarbij de yogalessen staan voor intensief, ontspannend, verstillend, verdiepend, bewust en voedend. Om thuis te komen in jezelf en jezelf opnieuw te ont-moeten.

De verschillende yogavormen die aangeboden worden zijn: Hatha yoga, Saswitha Hatha yoga, Yin yoga, Yogadem, Dynamic Flow yoga, Yoga & Meditatie, Zwangerschapsyoga (cursus), Tieneryoga, Back in Shape yoga , Rug & nek yoga en Stress release yoga (cursus). Ook worden er combinatielessen gegeven. Zie voor het lesoverzicht ons lesrooster. Daarnaast worden er binnen het centrum ook regelmatig cursussen en workhops aangeboden, zie hiervoor onze agenda.

Binnen de yogalessen is er aandacht voor onder andere yogafilosofie, prana (adem-en levensenergie) en meridianen, pranayama (ademtechnieken), meditatie en Yoga Nidra.

Ons team

De lessen worden gegeven door een team van professionele en gepassioneerde yogadocenten uit Baarn en omstreken en zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde beoefenaars, voor jong en oud.

De yogazolder van Yogacentrum Eemland
De yogatuin van Yogacentrum Eemland
Wakkerendijk 228A
3755 DJ Eemnes

Tel: 06-17003604
Stuur een E-mail

Lesrooster
Docententeam