Maandagavond 21:00-22:00 uur.

Steeds meer mannen beseffen zich hoe belangrijk yoga is in deze maatschappij die meer van ons lijkt te vragen. Momenten om op te laden lijken schaars. Op yoga reageren mannen vaak terughoudend: ‘Wat levert me dat op? of: ‘Nee hoor, veel te zweverig voor mij’ en ‘Ik ben toch niet lenig genoeg.’ Begrijpelijke gedachten, maar onnodige angsten. Yoga is meer dan alleen rekken, strekken, kracht opbouwen, ademhalen, balanceren en concentreren: het is de vereniging van lichaam, geest en ziel.

Ervaar tijdens yoga voor mannen momenten op de mat dat je niet met je werk, je gezin, je verantwoordelijkheden en verplichtingen bezig bent, maar alleen met jezelf. In een omgeving die niet competitief en veeleisend is. Mocht er wel al een behoefte zijn om competitief aan de slag te gaan, dan ga je dit met jezelf aan.

Iedere les zal een wisselend thema hebben.

Praktische info

Docente: Monique Oudejans
Lestijd: maandagavond van 21:00-22:00 uur.
Yogaruimte: Grote Yogazaal
Email: info@yogacentrum-eemland.nl.new
Telnr: 06-21364623

Kosten en aanmelding

Via ons Inschijfformulier kun je je aanmelden voor deze les.
Een proefles kost 10,50 euro, voorafgaand aan de les te voldoen op NL15INGB 0007741417 tnv Yogacentrum Eemland ovv Mannenyoga met vermelding van jouw roepnaam. De inschrijving is definitief zodra wij het inschrijfformulier hebben ontvangen, tezamen met de betaling. Als je een vervolg wilt geven aan deze les, dan betaal je voor deze les per 10-strippenkaart 135.- vooruit.

Wakkerendijk 228A
3755 DJ Eemnes

Tel: 06-21364623
Contactformulier
Stuur een E-mail

Lesrooster
Inschrijfformulier yogales