“Ik kijk altijd onwijs uit naar mijn wekelijkse online yoga les; even er helemaal uit zijn (ondanks dat je toch echt in je eigen kamer zit 😉 ) en gefocust en ontspannen met mijn zwangere lichaam en geest bezig zijn. Net zoals de fysieke lessen zorgt Guusje er voor dat je meteen ‘bij de les bent’ door haar rustgevende stem en de interactie aan het begin van elke les met haar en de medecursisten.” – Judith (33)

Zwangerschapsyoga ook live of op een zelf te bepalen moment te volgen? Dat kan nu! De lessen zijn livestream op woensdagavond van 19:00-20:15 uur en achteraf per video te volgen.

Op dit moment is het vanwege Corona en de getroffen overheidsmaatregelen helaas niet mogelijk om zwangerschapsyoga in groepsverband op de locatie van het yogacentrum te volgen. Maar in diezelfde setting en sfeer, en met precies dezelfde inhoud wordt de zwangerschapsyogacursus in deze periode online voortgezet!

Om de persoonlijke aard van de lessen ook online zoveel mogelijk in stand te houden, zijn de lijnen voor en na de live lessen langer open. Zodat er voldoende ruimte blijft voor vragen en opmerkingen of om gewoon even met zwangeren onder elkaar ervaringen uit te wisselen en te kletsen. 

Inhoud zwangerschapscursus
Lees hier meer over de opzet en inhoud van de zwangerschapscursus.

Aanmelden
Wil jij gezond en bewust blijven bewegen tijdens jouw zwangerschap en kan je niet wachten met voorbereiden op jouw bevalling? Je bent van harte welkom! Meld je aan bij Guusje Chabot, de zwangerschapsyoga-docente via guusje@yogacentrum-eemland.nl of per telefoon: 06-19392352, dan helpt Guusje je graag digitaal op weg (ook met inloggen* voor livestream lessen)
*Live sessies worden mogelijk gemaakt via de app Zoom cloud meetings.

Persoonlijke aandacht tijdens de cursus
Heb je tijdens de cursusperiode persoonlijke vragen over je zwangerschap, bewegingsmogelijkheden, oefeningen, klachten of aanstaande bevalling? Dan ben je altijd van harte welkom om dit via WhatsApp of per de telefoon te bespreken met Guusje zelf. Zij is er speciaal voor jou!

Tarieven: Omdat de lessen inhoudelijk hetzelfde blijven en je als extraatje de hele week de gegeven les nog per video tot je beschikking houdt (om de les nogmaals te volgen of als je hem gemist hebt in te halen), zijn de tarieven voor de zwangerschapscursus gelijk gebleven aan de reguliere cursus.  

Wakkerendijk 228A
3755 DJ Eemnes

Tel: 06-21364623
Contactformulier
Stuur een E-mail

Lesrooster
Inschrijfformulier yogales