Vanaf maandag 16 maart tot medio juli zijn er wegwerkzaamheden gepland in de omgeving van en toegangswegen naar Yogacentrum Eemland. Onder meer zal er aan de Wakkerendijk gewerkt gaan worden; de toegangsweg naar Yogacentrum Eemland.

De werkzaamheden aan de Wakkerendijk zullen gefaseerd worden uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden wordt de dijk afgesloten voor doorgaand autoverkeer, maar blijft open voor bestemmingsverkeer en openbaar vervoer. Ook worden 2 tijdelijke parkeerterreinen aangelegd.

Hierbij een overzicht gegeven vanuit de gemeente Eemnes:

Wij hopen uiteraard dat deze obstakels yogaliefhebbers niet in de weg staan om bij ons yogales te komen en blijven volgen!
Zonnige groet, Team Yogacentrum Eemland

Wakkerendijk 228A
3755 DJ Eemnes

Tel: 06-17003604
Stuur een E-mail

Lesrooster
Docententeam