Onze prachtige yogatuin is weer geopend! Bij mooi weer bieden wij onze yogalessen hier weer met veel plezier aan. Op het yogacentrum beschikken wij over twee mooie tuinlocaties om yoga aan te bieden.

De prachtige yogatuin van Yogacentrum Eemland bevindt zich achter op het erf, voorbij de ruime parkeerplaats. Hier vind je de chakratuin, moestuin en twee yogatuinen. Het geheel is een zeer kleurrijke en bloemrijke yogaplek. Alle rust en ruimte voor een yogales op het gras, onder de warme zon en omgeven door vogels en paarden (van de buren).

Als docententeam zijn wij dankbaar weer buiten les te mogen gegeven. En dankbaar voor de verbinding met de natuur en iedereen die met ons yoga in de natuur wil komen ervaren.

Wil jij ook graag yoga in de gezonde buitenlucht ervaren, met de verwarmende zon boven je en de mooie natuur om je heen? Wees welkom in een van onze lessen en neem gerust vrijblijvend contact op met een van onze docenten voor een proefles in onze yogatuin.

Wakkerendijk 228A
3755 DJ Eemnes

Tel: 06-17003604
Stuur een E-mail

Lesrooster
Docententeam