Elke woensdagochtend om 9.00 uur starten we de dag met een heerlijke yoga les. Een yogales voor iedereen die meer vitaliteit wil ervaren in het dagelijks leven en zin heeft in yoga. Geschikt voor jong en oud, met of zonder yoga-ervaring, je bent welkom!

Een nieuwe les met onze nieuwe yogadocent Marieke!

De yogales is een Hatha yogales in Saswitha stijl! De les gaat uit van de eenheid van lichaam en bewustzijn, waarbij de adem de verbinding vormt. Door concentratie op de adem ontstaat een meditatieve aandacht die leidt tot verstilling. De aandacht gaat naar binnen, naar je lichaam, zodat je meer ervaart en voelt, je meer in contact bent met jezelf.

Zin in? Doe mee en geef je op voor een proefles.

DocentenMarieke Wulffelé

Lesdagenzie lesrooster

Wakkerendijk 228A
3755 DJ Eemnes

Tel: 06-17003604
Stuur een E-mail

Lesrooster
Docententeam