Nieuw op woensdagavond Saswitha Yoga van 20.45 – 22.00 uur. Saswitha Yoga is een vorm van klassieke hatha yoga zonder attributen en zonder muziek, old school hatha yoga. Je maakt bewust contact met je lichaam, maar ook met je gevoel en met je bewustzijn. Houdingen worden zorgvuldig opgebouwd. De adem wordt gebruikt om je bewegingen te begeleiden en je aandacht te bundelen. 

Een Saswitha Yogales bevat staande, zittende en liggende houdingen. Alle bewegingsmogelijkheden van de wervelkolom en gewrichten komen aan bod. De oefeningen variëren van subtiel tot uitdagend en kunnen aangepast worden aan ieders mogelijkheden. Steeds ga je op zoek naar wat voor jou het juiste evenwicht is tussen ontspanning, souplesse en kracht. Gedurende de les ontstaat een meditatieve concentratie die leidt tot verstilling. Geschikt voor jong en oud, met of zonder yoga-ervaring, 

Geef je op voor een proefles.

DocentGuusje Chabot

Lesdagenzie lesrooster

Wakkerendijk 228A
3755 DJ Eemnes

Tel: 06-17003604
Stuur een E-mail

Lesrooster
Docententeam