Skip to main content

Begin september start onze yogadocente Juliette met 2 yogalessen op vrijdagochtend.

De eerste les Yin Qi Yoga is een combinatie van Yin Yoga en Qigong. De tweede les Yin Qi & Yoga Nidra is een Yin Qi Yoga les van 5 kwartier met een extra lange eindontspanning. Deze eindontspanning heet Yoga Nidra.

Door tijdens de lessen langzaam en mindful te bewegen, maak je de subtiele energie wakker via de meridiaankanalen en kan de levensenergie zich meer harmoniseren en het zenuwstelsel meer tot rust komen. De verstillende houdingen van de Yin Yoga waarin je wat langer in een houding verblijft, helpen o.a. je bindweefsel te stretchen en zo de chi (levensenergie) meer op te wekken. Ook helpen deze oefeningen om de overgang soepel te laten verlopen naar een diepere eindontspanning.

Geregeld zal er bij de tweede wat langere les ook Yoga Nidra gegeven worden. Yoga Nidra is een vorm van diep herstellende geleide meditatie die ook bekend staat als “yogische slaap”. Deze vorm nodigt de diepe lagen van lichaam, geest en ziel uit om bewust en diep te ontspannen. Zo wordt er meer ruimte gemaakt en kan de energie weer meer stromen.

Vanaf vrijdagochtend 6 september wekelijks:

Eerste les is Yin Qi Yoga van 9.00 – 10.00 uur 

Tweede les is Yin Qi & Yoga Nidra van 10.20 – 11.35 uur    

Kom je de week ontspannen afsluiten? Geef je op bij Juliette

Wakkerendijk 228A
3755 DJ Eemnes

Tel: 06-17003604
Stuur een E-mail

Lesrooster
Docententeam