Skip to main content

Coaching

“Om het donker in jezelf te verlichten vanuit je diepste ZIJN.”

– Janine van der Linden –

Binnen het yogacentrum is er aandacht voor de mens als geheel en hierbij kan coaching een belangrijke bijdrage leveren.  Er worden individuele consulten aangeboden waarbij bewustwording en ZIJN vanuit hart, hoofd en lichaam centraal staan.

In haar werkwijze, werkt Janine veel met en via het lichaam en nodigt ze je uit om te ervaren welke lichaamssignalen en zintuigen jou iets willen spiegelen. Hierin ligt veelal de sleutel  tot persoonlijke heling en een dieper bewustzijn verborgen. Lichaamssignalen zijn namelijk direct verbonden met opgeslagen emoties, gedachten, herinneringen en denkpatronen. En wanneer je daar met aandacht bij aanwezig bent, worden die signalen serieus genomen en wordt jouw waarheid diep van binnen gehoord. Alleen dan kan een patroon of trauma geheeld worden op een diepere laag van bewustwording. Zo kun je steeds meer in balans komen en jouw authentieke ware zelf ontwikkelen, waarbij bewuste vrijheid ontstaat om persoonlijke keuzes te maken die veel meer recht doen aan wie je werkelijk ten diepste bent. In elke situatie en op elk moment.

Coach: Janine van der Linden

Paardenbloem, beeldmerk Yoga & Coaching Yogacentrum Eemland
Janine vd Linden, yogadocent bij Yogacentrum Eemland

Binnen ons centrum werkt Janine vanuit de verbinding tussen hart, lichaam en hoofd en nodigt je in haar consulten en tijdens het jaartraject uit om waar te nemen IN jouzelf wat bepaalde patronen, blokkades en trauma’s bij jou teweeg hebben gebracht en soms nog teweegbrengen. Hierdoor kom je in direct contact met je lichaam en alles wat er in opgeslagen zit, om daaronder weer een stukje authentieke ZELF te ont-moeten. Janine ondersteunt je vanuit haar liefdevolle en warme begeleiding door haar helder weten en helder voelen in te zetten in de verbinding.

 

Janine vd Linden, yogadocent bij Yogacentrum Eemland

Contact
Janine is te bereiken op 06-17003604 of via janine@yogacentrum-eemland.nl

Janine heeft een achtergrond als :

  • Trainer bij jaartraject ‘VrijeKernEnergie’ – Marmer -Bezield werken;
  • Yogadocente – Yogacentrum Eemland;
  • Jaartraject ‘Coaching vanuit je lichtende kern’ – Marmer -Bezield werken;
  • Natuurgeneeskunde – Totaalbalans;
  • Trainer familie opstellingen – Theo Bruekers;
  • Diepte Coaching – Lynn Sittard;
  • Ademcoach – Academy for Balance Breathing;
  • High potential programma’s – TNO;
  • Biomedische Technologie – Technische Universiteit Eindhoven.
Wakkerendijk 228A
3755 DJ Eemnes

Tel: 06-17003604
Stuur een E-mail

Lesrooster
Docententeam