Skip to main content

Coaching

“Om het donker in jezelf te verlichten vanuit je diepste ZIJN.”

– Janine van der Linden –

Binnen het yogacentrum is er aandacht voor de mens als geheel en hierbij kan coaching een belangrijke bijdrage leveren.  Er worden individuele consulten aangeboden waarbij bewustwording en ZIJN vanuit hart, hoofd en lichaam centraal staan. In de toekomst zullen er naast consulten ook groepsworkshops plaatsvinden.

In onze werkwijze, werken we veel met en via het lichaam en nodigen we je uit om te ervaren welke lichaamssignalen en zintuigen jou iets willen spiegelen. Hierin ligt veelal de sleutel  tot persoonlijke heling en een dieper bewustzijn verborgen. Lichaamssignalen zijn namelijk direct verbonden met opgeslagen emoties, gedachten, herinneringen en denkpatronen. En wanneer je daar met aandacht bij aanwezig bent, worden die signalen serieus genomen en wordt jouw waarheid diep van binnen gehoord. Alleen dan kan een patroon of trauma geheeld worden op een diepere laag van bewustwording. Zo kun je steeds meer in balans komen en jouw authentieke ware zelf ontwikkelen, waarbij bewuste vrijheid ontstaat om persoonlijke keuzes te maken die veel meer recht doen aan wie je werkelijk ten diepste bent. In elke situatie en op elk moment.

Coaches: Janine van der Linden

Paardenbloem, beeldmerk Yoga & Coaching Yogacentrum Eemland

Naast de consulten die Janine aanbiedt, geeft zij samen met Marmer ~ Bezield Werken een jaartraject  ‘VrijeKernEnergie’ (voorheen ‘Coachen vanuit je lichtende kern’) . Dit traject biedt je het volgende:

Als je bewust je leven leidt, dan ervaar je de gebeurtenissen die je tegenkomt als uitnodigingen om jezelf te ontwikkelen en jezelf te helen. Dan overkomt het leven je steeds minder, je hoeft minder te overleven en je levenspad wordt lichter. Je komt meer in verbinding met je eigen kern, je wordt meer jeZelf. Tijdens dit proces ontdek je allerlei wetmatigheden over jezelf en jouw ontwikkeling.

Je begint te merken dat je, met het proces wat je hebt doorgemaakt, ook andere mensen van dienst kunt zijn, je mag voor hen een licht op hun pad zijn. Werkend vanuit jouw kern, ga je ervaren dat je moeiteloos bij de kern van het verhaal van de ander uitkomt.

Het jaartraject  ‘VrijeKernEnergie’ zoemt in op die twee aspecten: bewustzijnsontwikkeling en een verandering in hoe jouw verbinding met mensen is.
Levend vanuit jouw kern voelt licht aan en werkend vanuit die kern werp je licht op de kern van de ander.

De rode draad van dit jaartraject is het verder ontdekken van je authentieke Zelf, daarbij de doorwerking ervarend in het werken met andere mensen. De methode is minder relevant: wij gebruiken als kapstok het energiewerk, maar uiteindelijk staat jouw beleving in verbinding met jezelf en de ander centraal.

Dit jaartraject is bedoeld voor mensen die zichzelf verder willen ontwikkelen in BewustZijn en die meer vanuit hun kern willen leven. Dat komt vervolgens in de werkpraktijk tot uiting als je met mensen werkt, bijvoorbeeld als coach, therapeut, counsellor, adviseur, docent, leidinggevende, zorgmedewerker, teamlid, etc..
Het uitgangspunt is dat de ontwikkeling in het werken met anderen hand in hand gaat en moet gaan met je eigen ontwikkeling. Hoe meer jijzelf in balans bent, hoe meer je de uitnodiging om in balans te willen komen uitstraalt.


Praktische gegevens:

Begeleiding door Janine Zara van der Linden van Yogacentrum Eemland en Marcel Meijer van Marmer ~ Bezield Werken

Bijeenkomsten:

 • 6x 1 dag van 9.30 tot 16.30 uur;
 • 2x een weekeinde van vrijdagochtend 10.00 tot zondagmiddag 16.30 uur.

Data in Eemnes voor 2022:

Kennismakingsdag: Vrijdag 4 februari 2022

 1. Vrijdag 18 maart
 2. Vrijdag 8 april
 3. Vrijdag 20 mei
 4. Vrijdag 10 juni tot en met zondag 12 juni in Leonardushoeve Belfeld
 5. Vrijdag 16 september
 6. Vrijdag 7 oktober tot en met zondag 9 oktober in Leonardushoeve Belfeld
 7. Vrijdag 11 november
 8. Vrijdag 9 december
 9. Reserverdag vrijdag 13 januari 2023
 10. Reservedag vrijdag 10 februari 2023
 11. Reservedag vrijdag 10 maart 2023

Prijs:

De kennismakingsdag is bedoeld om kennis te maken met onze manier van werken. Kosten: € 95,- (excl. BTW); € 114,95 (incl. BTW).
Als je vervolgens meedoet met het jaartraject is deze dag gratis.
Prijs jaartraject: € 2.295,- (excl. BTW); € 2.776,95 (incl. BTW).

Yoga & Coaching, jaartraject bij Yogacentrum Eemland

We doorlopen een aantal fases in dit jaartraject:

1

Bewustwording

Elke ontwikkeling begint altijd weer met bewustwording. Wat je ook al verworven hebt in je leven, de volgende stap in je ontwikkeling begint weer met bewust worden van wat je nu doet, bewust waarnemen wat dat met jouw lichaam en gevoel doet, bewust worden van de signalen die de gebeurtenissen waar jij in terechtkomt afgeven. We besteden aandacht aan die volgende stap en aan het verbinden met andere mensen vanuit jouw eigen lichaams- en gevoelsbewustzijn.
2

Energie

Als je het gevoelsbewustzijn verdiept, dan merk je dat er andere informatie beschikbaar is. Deze informatiebron is verbonden met een van je bijzondere zintuigen. Het zijn uitingsvormen van de wereld van energie. We gaan je uitnodigen om informatie uit jouw bron waar te nemen, te herkennen en serieus te nemen. Eerst invoelend bij jezelf en daarna invoelend bij de ander. We gebruiken de energiecentra (chakra’s) als aanknopingspunt. We werken aan het evenwicht in jouw energiecentra. Je gaat ontdekken welke invloed jij kan hebben op het evenwicht bij de ander. We staan stil bij het werken met de ander vanuit je eigen evenwicht en je eigen onbalans.
3

Transformatie

Als je energiecentra meer in evenwicht gekomen zijn, dan komt er nog een energiestroom tot leven, namelijk de kundalinistroom. Een belangrijk kenmerk van een groeiende kundalinistroom is dat je steeds meer jezelf bent. Kon het vroeger nog zo zijn dat een bepaalde situatie altijd dezelfde onbewuste reactie bij je opriep, nu ga je merken dat er bewuste vrijheid ontstaat om een andere keuze te maken die veel meer recht aan jou doet in die situatie. Je gaat de kundalinistroom ervaren en de veranderingen die dat in je dagelijkse leven met zich meebrengt. We gaan ontdekken wat er gebeurt als je wel of niet vanuit die toestand werkt met de ander.
Na deze fases komen summier de kosmische energie en velden van energie aan de orde.
De rode draad van dit jaartraject is het verder ontdekken van je authentieke Zelf, daarbij de doorwerking ervarend in het werken met andere mensen. De methode is minder relevant: wij gebruiken als kapstok het energiewerk, maar uiteindelijk staat jouw beleving in verbinding met jezelf en de ander centraal.
Janine vd Linden, yogadocent bij Yogacentrum Eemland

Binnen ons centrum werkt Janine vanuit de verbinding tussen hart, lichaam en hoofd en nodigt je in haar consulten en tijdens het jaartraject uit om waar te nemen IN jouzelf wat bepaalde patronen, blokkades en trauma’s bij jou teweeg hebben gebracht en soms nog teweegbrengen. Hierdoor kom je in direct contact met je lichaam en alles wat er in opgeslagen zit, om daaronder weer een stukje authentieke ZELF te ont-moeten. Janine ondersteunt je vanuit haar liefdevolle en warme begeleiding door haar helder weten en helder voelen in te zetten in de verbinding.

 

Marcel werkt samen met Janine en benadert het jaartraject vanuit de chakra methodiek en neemt hierin zijn jarenlange ervaring als trainer en coach in zowel het bedrijfsleven als persoonlijke ontwikkeling mee. Hij zal je uitnodigen vanuit zijn rust, stilte, helder horen en liefdevol confronteren om naar binnen te keren en te voelen en waar te nemen wat jouw unieke waarheid is.

Janine vd Linden, yogadocent bij Yogacentrum Eemland

Contact
Janine is te bereiken op 06-17003604 of via janine@yogacentrum-eemland.nl

Janine vd Linden en Marcel Meijer, coaches en trainers jaartraject Coachen vanuit je lichtende kern

Contact
Marcel is te bereiken op 070-3637347 of via http://www.bezieldwerken.net

Janine heeft een achtergrond als :

 • Trainer bij jaartraject ‘VrijeKernEnergie’ – Marmer -Bezield werken;
 • Yogadocente – Yogacentrum Eemland;
 • Jaartraject ‘Coaching vanuit je lichtende kern’ – Marmer -Bezield werken;
 • Natuurgeneeskunde – Totaalbalans;
 • Trainer familie opstellingen – Theo Bruekers;
 • Diepte Coaching – Lynn Sittard;
 • Ademcoach – Academy for Balance Breathing;
 • High potential programma’s – TNO;
 • Biomedische Technologie – Technische Universiteit Eindhoven.
Wakkerendijk 228A
3755 DJ Eemnes

Tel: 06-17003604
Stuur een E-mail

Lesrooster
Docententeam