Skip to main content

Yogacentrum Contact

Een bijzondere en unieke locatie aan de Wakkerendijk in Eemnes

Yogacentrum Eemland

Yogacentrum Eemland is verbonden aan Natuurgeneeskunde Eemland, gelegen aan de Wakkerendijk 228A in Eemnes. De locatie beschikt over ruime parkeergelegenheid, te vinden achter het hoofdgebouw. Op het terrein bevinden zich twee yogaruimtes: in het hoofdgebouw de yogazolder, in het bijgebouw (achter het hoofdgebouw) de grote yogaruimte.  Daarnaast beschikt het centrum eveneens over twee prachtige yogatuinen, die zich achter op het erf bevinden, voorbij de ruime parkeerplaats, de chakratuin en de moestuin.

Openingstijden

Het centrum is geopend van maandag tot en met vrijdag tijdens de genoemde lestijden van de docenten. In het weekend zijn wij helaas gesloten. Onze ruimtes zijn helaas niet te huur voor externen.

Aanspreekpunt Yogacentrum Eemland

Janine van der Linden is eigenaar van Yogacentrum Eemland. Voor algemene of zakelijke vragen over Yogacentrum Eemland kun je contact opnemen via onderstaande gegevens.

Janine van der Linden:
mobiel: 06-17003604
mail: janine@yogacentrum-eemland.nl

Dankbare samenwerking met

Vragen over yogalessen?

Voor vragen over de yogalessen of het maken van een afspraak voor een proefles kun je direct contact opnemen met de betreffende yogadocente:

Yogalessen op andere locaties

Onze yogadocenten hebben ook andere passies en talenten en/of geven yoga op andere locaties. Kijk maar hieronder:

Wakkerendijk 228A
3755 DJ Eemnes

Tel: 06-17003604
Stuur een E-mail

Lesrooster
Docententeam